Gezond afvallen met Herbalife

Wilt u graag gezond afvallen dan kunnen wij u melden dat dit echt mogelijk is met Herbalife. Hoe dit werkt leggen wij graag uit in een persoonlijk gesprek, maar natuurlijk kunt u ook verder lezen hoe gezonder eten en een gezonde leefstijl samenkomen met Herbalife. 

Op gewicht blijven met Herbalife

Wij kunnen u verschillende producten aanraden waardoor u op gewicht kunt blijven dankzij Herbalifte. Of het u nu gaat om afvallen, aankomen of het creëren van en gezonde levenstijl, Back2School Sports heeft zich gericht op de productlijnen van Herbalife. Wij bieden onder andere de volgende producten aan: Herbalife Kernvoeding, Herbalife Gewichtsbeheersing en Herbalife Sport Vitaliteit en Fitness. De begeleiders van Back2School Sports gebruiken zelf ook deze topproducten en spreken uit eigen ervaring. U kunt onze producten gebruiken  om na het sporten sneller te herstellen, uw gewicht op peil te houden en daarnaast zijn de producten zijn ook nog eens lekker! 

Begeleiding met afvallen bij Herbalife

Back2School Sports zorgt altijd voor begeleiding met afvallen. Dat doen wij omdat we willen garanderen dat het op een gezonde en verantwoorde manier gaat. U moet immers wel gewoon kunnen functioneren en daarbij ook nog eens lekker in uw vel zitten. Back2School Sports is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van cliënten om de gestelde doelstelling te bereiken. Dit kan bereikt worden d.m.v. het bewegingspatroon te veranderen in combinatie met het gebruik van de topvoeding van Herbalife. Samen met uw begeleider wordt gekeken naar de beste producten en vormen van bewegen om te kunnen afvallen. Back2School Sports zorgt voor professionele begeleiding om uw doelstelling te bereiken. Naast het gebruik van de Herbalife kernvoeding, gewichtsbeheersing of sport, vitaliteit en fitness kan Back2School Sports u ook begeleiden in bewegen. Want voeding en sport zijn elkaars “beste vrienden”.

Gezond afvallen kan nu met Herbalife

Gezond afvallen kan met Herbalife. Back2School Sports weer dat Herbalifte garant staat voor kwaliteit. Gezond afvallen is ook iets waar we volledig voor staan. Voor mensen die willen afvallen wordt een persoonlijk maaltijdplan samengesteld. U vervangt uw ontbijt en lunch door een shake en neemt tussendoor een eiwitrijk tussendoortje.  ’s Avonds kunt u gewoon met het gezin mee eten, maar nuttig een maaltijd met minder koolydraten en voldoende eiwitten. De grootste fout binnen het afvallen is dat mensen zich willen “verhongeren” doordat ze te weinig calorieën binnen krijgen. Mensen voelen zich slap en futloos. Hierdoor krijgen mensen last van het jo-jo effect. Door de eiwitrijke voeding en meer beweging, kan uw lichaam meer spierweefsel aanmaken, terwijl u vetten gaat verliezen. Dit is gezond afvallen i.p.v. afvallen! 

De eerste weken met Herbalife

Wat kan ik verwachten in de eerste weken met Herbalife? Soms komt het voor dat iemand in de eerste weken iets aankomt. Schrik niet, dit komt door meer (compact) spierweefsel doordat u meer eiwitten eet en meer beweegt, u vult de tekorten op, tegelijk verliest u opgeslagen vet. Spierweefsel verbrandt ook nog eens meer calorieën. Kijkt u daarom ook niet alleen naar de kilo’s, maar juist naar de omvang van het lichaam! U voelt dat sommige delen slanker en strakker worden terwijl het lichaam meer spieren aanmaakt. Wat voelt dit geweldig! Voelt u zich soms slap en futloos, geef niet op! Hierdoor krijgen mensen last van het jo-jo effect. Door de eiwitrijke voeding en meer beweging, kan uw lichaam meer spierweefsel aanmaken, terwijl u vetten gaat verliezen. Dit is gezonder afvallen i.p.v. afvallen! Soms komt het voor dat iemand in de eerste weken iets aankomt. Dit komt door meer (compact) spierweefsel doordat het lichaam meer eiwitten eet en meer beweegt, U vult de tekorten op, tegelijk verliest u het opgeslagen vet. Spierweefsel verbrandt ook nog eens meer calorieën. Kijk daarom ook niet alleen naar de kilo’s, maar juist naar de omvang van uw lichaam!

Afvallen door water te drinken

Wist u dat u al kunt afvallen door veel water te drinken? Water drinken zeer belangrijk is voor het lichaam. Je lichaam bestaat voor 2/3 uit water dat ververst moet worden. Water voert vrijgemaakt afvalstoffen af en helpt afvalverschijnselen (ook wel ‘ontslakkingsverschijnselen’ genoemd) zoals hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid te laten verdwijnen. Water onderdrukt de eetlust en is onmisbaar voor veel functies in het lichaam. Te weinig water drinken kan klachten veroorzaken. Vuistregels voor het drinken van water is 1 liter water voor 30 kg lichaamsgewicht (vooral bij afvallen).

Herbalife Kernvoeding

Herbalife Kernvoeding bestaat uit vele topproducten zoals Formule 1 shakes, maaltijdrepen, multivitamine Complex en vezel- en kruidentabletten De kernvoeding is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek en biedt in combinatie met beweging en het drinken van veel water een optimale kans om uw leefstijl te verbeteren. Tijdens de gratis lichaamsanalyse krijgt u meer informatie over de topproducten van Herbalife kernvoeding.

Herbalife Gewichtsbeheersing

Herbalife gewichtsbeheersing bestaat uit topproducten zoals gourmet tomatensoep, proteïnerepen, fiberbond en vele anderen producten. Door vele jaren professioneel wetenschappelijk onderzoek staat Herbalife bekend om haar kwaliteit en heeft het vele klanten kunnen helpen met gewichtsbeheersing. 

Herbalife Sport, Vitaliteit en Fitness

Herbalife Sport, Vitaliteit en Fitness topproducten zijn ontworpen voor klanten die veel sportieve activiteiten ondernemen en snel, maar ook goed willen herstellen. De Herbalife producten zijn uitermate geschikt om een beter herstel te kunnen optimaliseren.

Waarom zou u nog wachten als u vandaag gezond kunt afvallen?! Neem nu vrijblijvend contact op!